Peknú mladú mrkvičku ošúpeme,poopekáme na strednej-malej teplote na olivovom oleji s trochou masla..trvá to aj 20 minút,aby bola hotová..poprášte curry korením a trochou rozdrveného koriandru,posoľte..
Menšie cestoviny uvarte podľa návodu al dente,ešte ich prehodíme v omáčke..
Pokutrala som v špajzi,našla som tekvicové semiačka,píniové oriešky a slnečnicové semienka..tak po malej hrsti zo všetkého,opražila som ich na suchej panvici a posekala..rozpustila trochu masla na panvici,pridala oriešky,popražila chvíľku,okorenila curry korením a zaliala mrkvovou šťavou(kúpenou-šťastní tí,čo majú odšťavovač?)
Zmes som nechala zredukovať,pridala bryndzu(asi 3 PL)a rozmiešala-bryndza šťavu pekne zahustí..osoľte,pridajte mčk,horúce cestoviny a všetko prehadzujte na panvici..zahorúca sypte najemno strúhaným parmezánom,pridajte maslo,pekne sa všetko prepojí,príp.ešte dolejte mrkvovú šťavu..dochuťte..na konci ešte zo dve hrste žeruchy,prehoďte a podávajte s mrkvičkou..
Vymyslel Roland Trettl,už dávno som to chcela vyskúšať -a ľaľa-???