Cvikla s ricottou a tymiánom

Cvikla,tymián a ricotta❤️
Toto som videla na Pintereste,upravila po svojom,ponúkla kámoškám..a paráda!🤩🤩🤩
Je v tom všetko-teplé,studené,sladkasté,slané,chrumkavé😋
A hlavne žiadna veda☺️

Ošúpanú cviklu zabalíme do alobalu a pečieme pri 200 stupňoch cca 45 minút.
Ricottu ochutíme pár lyžičkami medu,dobrou štipkou soli,korenia a tymiánom a citrónom.Premiešajte a ochutnajte či niečo z toho netreba ešte pridať.
Medzitým rozpustite kus masla,prihoďte vetvičku tymiánu a pomaly poopekajte dohneda kúsky staršieho chlebíka.Posoľte-z tohto odporúčam spraviť čo najviac,lebo veď 🤤🤤
Na tanier navrstvite ricottu,na to teplú nakrájanú cviklu,posypte chrumkavým chlebíkom,prípadne orechami a prelejte hnedým maslom z panvice🤤🤤🤤🤤
Vynikajúce ako ľahká večera alebo predjedlo😘

Suroviny

250 gricotty
3 kusycvikle
pár vetvičiekčerstvého tymiánu (alebo sušený)
staršíchlieb
kusmasla
trochucitrónovej šťavy
trochusekaných vlašských orechov
Na dochuteniemed,soľ,čierne korenie

Podobné recepty