Soľ rozpustite vo vode a spolu s vínom a olivovým olejom pridajte k preosiatej múke.Vymieste hladké cestíčko-zabaľte do fólie a nechajte odpočívať cca 30 minút.Cesto potom znova premieste,rozdeľte na približne rovnaké guľôčky o veľkosti menšieho vlašského orecha,ušúľajte šúľok,ten obtočte kolo dvoch prstov a konce dobre zcvaknite.
Osolenú vodu priveďte k varu a nechajte ju len jemne prebublávať.Vhoďte Taralli,ale nie všetky naraz,rozdeľte na menšie porcie.Po 3-4 minútach (po chvíli opatrne premiešajte,ak sú hotové,vyplávajú navrch) ich deravou varechou vyberte na papierový obrúsok odkvapkať.
Takto postupujte aj s ostanými ďobkami.
Uložte ich odkvapkané na plech vyložený papierom na pečenie a pečte vo vyhriatej rúre 30-35 minút (200 stupňov).
Nechajte vychladnúť.Na krásu teda nie sú,to od nich nikto ani nevyžaduje-ale chuťovo jeden sen🤤🤤🤤