Z mlieka si trochu odlejte,rozmiešajte v ňom lyžičku cukru z odmeraného množstva,mierne prihrejte a rozmiešajte v ňom droždie.Nechajte kvások vzísť a všetko dokopy zamieste na hladké cesto.Dajte na 2 hodinky podkysnúť.
Plech si natrite maslom a vysypte cukrom,roztlačte naň vykysnuté cesto a na plechu ho nechajte ešte zo dve hodinky podkysnúť.
Nakoniec si rozohrejte rúru na 220 stupňov a naspodok vložte nádobu na vyhriatie.
Do cesta povtláčajte kúsky masla a posypte ho cukrom.
Vložte do rúry,do nádoby naspodku vlejte hrnček studenej vody a rýchlo zatvorte.Pečte 5 minút,nádobu vyberte a teplotu stiahnite na 180 stupňov.Koláčik dopečte 20-25 minút.PS:ak máte kvások,môžte za lyžicu pridať k cestu.