Všetky suroviny za izbovej teploty prešľahať a nechať do rána odpočívať v chladničke..ráno upečte do zlatohneda waffle,pocukrite práškovým cukrom a podávajte s čím len chcete.
U nás to bol krvopotne spravený šípkový lekvárik 😮💨
Domovská stránka » Celozrnné wafle 🧇
Rustikálne celozrnné waffle 🧇-buď kváskové/alebo nie😚
Mám rada veci,ktoré so predom pripravíš a ráno len vytiahneš z chladničky a pečieš (tak ako chlieb).Príde mi to v ten deň,že som sa s tým vôbec nenarobila 😁
Cesto si spravte večer a kľudne nechajte v chladničke aj dva dni,na dve pekné rána☀️

Všetky suroviny za izbovej teploty prešľahať a nechať do rána odpočívať v chladničke..ráno upečte do zlatohneda waffle,pocukrite práškovým cukrom a podávajte s čím len chcete.
U nás to bol krvopotne spravený šípkový lekvárik 😮💨
| 1 | vajce |
| 2-3 PL | medu |
| 2 PL | cukru |
| 350 ml | mlieka |
| 50 g | rozpusteného hnedého masla |
| 1 PL | kvásku/odrobinka droždia |
| 200 g | hladkej múky (Weizen 405) |
| 100 g | celozrnnej pšeničnej múky (Weizen Vollkorn) |
| hrsť | jemných ovsených vločiek |
| 1 ČL | škorice |
| štipka | soli |
| práškový cukor | na posypanie |

Mária Anyalai
Riesengebirgstraße 5
Prien am Chiemsee 83209,
DE
