Všetky suroviny za izbovej teploty prešľahať a nechať do rána odpočívať v chladničke..ráno upečte do zlatohneda waffle,pocukrite práškovým cukrom a podávajte s čím len chcete.
U nás to bol krvopotne spravený šípkový lekvárik?
?
Domovská stránka » Celozrnné wafle?
Rustikálne celozrnné waffle ? buď kváskové/alebo nie?
Mám rada veci,ktoré so predom pripravíš a ráno len vytiahneš z chladničky a pečieš(tak ako chlieb)Príde mi to v ten deň,že som sa s tým vôbec nenarobila?
Cesto si spravte večer a kľudne nechajte v chladničke aj dva dni,na dve pekné rána☀️
Všetky suroviny za izbovej teploty prešľahať a nechať do rána odpočívať v chladničke..ráno upečte do zlatohneda waffle,pocukrite práškovým cukrom a podávajte s čím len chcete.
U nás to bol krvopotne spravený šípkový lekvárik?
?
1 | vajce |
2-3 PL | medu |
2 PL | cukru |
350 ml | mlieka |
50 g | rozpusteného hnedého masla |
1 PL | kvásku/odrobinka droždia |
200 g | hladkej múky (Weizen 405) |
100 g | celozrnnej pšeničnej múky (Weizen Vollkorn) |
hrsť | jemných ovsených vločiek |
1 ČL | škorice |
štipka | soli |
práškový cukor | na posypanie |
Mária Anyalai
Riesengebirgstraße 5
Prien am Chiemsee 83209,
DE