Tekvicový brownie?

Tekvicový brownie??
Bohatý orechový,len jemne sladký,šťavnatý a prevoňaný korením-taký ako má byť?
Tekvicové pyré,ktoré si dopredu pripravíte(ošúpať,nahrubo nasekať,prikryť alobalom a piecť do mäkka,rozmixovať) môžte prihodiť do risotta,chleba,spraviť nátierku,či hummus alebo bleskovú tekvicovú polievku.Uzavreté Vám pár dní v chladničke vydrží a máte ho hneď poruke☺️
Ale teraz už k brownie-koštujte si cesto,ak Vám je málo sladký,prihoďte si ešte cukru☺️
Ak už máte pyré hotové,je to bleskovka⚡️

Maslo a čokoládu rozpustiť v hrnci(pomaly zohrievať).Ak vytiahnete pyré z chladničky,zohrejte ho jemne v kastróliku,nesmie byť studené.
Do pyré zamiešajte roztopenú čokoládu.
?pridajte 2 vajcia izbovej teploty po jednom.
?pochystajte si 1 čl škorice a podľa chuti štipku kardamómu,mletý klinček a muškátový oriešok.
?100 g hladkej múky(alebo špaldovej),1 čl prdopeču a 50(+) g hnedého cukru preosejte a spolu s koreninami zamiešajte do cesta.
?nakoniec pridajte 150 g sekaných vlašských orechov.
Vylejte do 23/23 cm formy vystlanej papierom na pečenie a pečte 35 minút pri 160 stupňoch.
??

Suroviny

250 gtekvicové pyré
200 g60-70% čokolády
150 gmasla
2 vajciaizbovej teploty
100 ghladkej múky
1 ČLprášku do pečiva
70 gtrstinového cukru
1 ČLškorice
štipkakardamómu,mletého klinčeka a muškátového orieška
150 gsekaných vlašských orechov

Podobné recepty