Z rebierok som stiahla blanu,umyla,posolila barbecue soľou(grilovacou),poprášila sladkou červenou paprikou,rímskou rascou,nastrúhala som aj trochu citrónovej kôry a pekne rebierka pomasírovala😊
Uložila do pekáča,navrch ešte trošku masla,podliala trochou vody,pozakrývala som dobre alobalom a dala piecť na 150 stupňov asi na hodinu a trištvrte..vybrala som ich,potrela mojou barbecue omáčkou a dala pod gril,kým neskaramelizuje..otočíme a zopakujeme s druhou stranou..Rebarbecue omáčka😄(asi Blumenthal):
Rebarboru nakrájame na kúsky,cibuľu a cesnak nadrobno,zázvor nastrúhame..na oliv.oleji do sklovita osmahneme cibuľu a cesnak a pridáme zázvor spolu s ostatnými koreninami.Popražíme minútku-dve..pridáme paradajky,rebarboru,ocot,cukor,worcestrovú omáčku a soľ a všetko pri miernej teplote povaríme 20 minút..nakoniec šup do mixéra a najemno rozmixovať..
Naplňte do pohárov,zatiahnite viečko-kto si chce byť celkom istý,nech ešte zasterilizuje..
Je famózna!!!!🤤🤤🤤