Maslo rozpustite a nechajte vychladnúť,sypké suroviny odvážte a preosejte.Vajcia vyšľahajte s cukrom do peny(cukor môžte predtým prebehnúť mixérom,aby to šlo rýchlejšie),pridajte 50 g marmelády,mlieko,zázvor a vmiešajte sypké prísady.Nakoniec vychladnuté maslo.
Zmes vylejte do vymastenej a múkou vysypanej (alebo papierom vyloženej) formy na biskupský chlebík a pečte pri 160 stupňoch cca 50-60 minút(špáratkový test).
Medzičasom priveďte zvyšných 50 g marmelády s trochou vody k varu a preceďte cez sitko.
Hotový koláč nechajte chvíľu vo forme,horúci ho vyberte a ponatierajte celý rozriedenou marmeládou(štetcom).
A už len nechať na mriežke vychladnúť.Ozdobte si podľa gusta.Dobre zabalený vydrží v chlade aspoň týždeň☺️