Curry:
Karfiol si rozoberte na približne rovnaké ružičky,nakrájajte nadrobno cesnak a cibuľu.Tie osmahnite dosklovita na oleji vo woku,pridajte curry pastu a paradajkový pretlak,všetko dobre premiešajte a pridajte karfiol.Aj ten chvíľu poopekajte,zalejte bujónom a kokosovým mliekom,prisoľte a nechajte pozvoľna prebublávať 15 minút.Ku koncu varenia pridajte mrazený hrášok a nahrubo nakrájané paradajky (prípadne nasekaný pak choi,či jarnú cibuľku)
Dosoľte,okoreňte,pridajte špetku cukru podľa chuti a pár kvapiek citr.šťavy.
Naan chlieb:
Guličku droždia rozmiešajte s lyžičkou cukru na riedku pastu,rozmiešajte ju trochou vody z odmeraného množstva.Do misy preosejte sypké suroviny,pridajte droždie a tekutiny a vymieste cestíčko.To nechajte postáť 30 minút,rozdeľte na 6 častí,vyvaľkajte na tenké placky (si podmúčte) a kým sa uvarí karfiol,upečte ich z oboch strán na suchej panvici.
Po dopečení potrite rozpusteným maslom.