Cukor necháme vo veľkom hrnci rozpustiť na karamel..moc ho nemiešajte,až ku koncu,nech sa na niektorých miestach nespáli..odstavte a prilejte Salko (Milchmädchen).Zmes premiešajte drevenou vareškou,pridajte maslo na kocky a dajte opäť zohriať,miešajte kým sa zmes nespojí v hladký karamel.Pomedzi to prisoľte štipkou soli..nepreháňajte to v záchvate vidiny coolového slaného karamelu,lebo budete plakať ako ja kedysi..presolila som😭.
Hrniec odstavte na bok,chvíľu nechajte podchladnúť a nasypte Burizony (Puffreis).Po jednom sáčku,všetko premiešajte kým pridáte druhé balenie.
Z ešte dobre teplej zmesi (už nie horúcej,nespáľte si paprče😬) začnite gúľať gule veľkosti akej chcete.Sprvoti sa rozpadajú,ale hneď prídete na “skills”😃.Ja ich moc nestláčam,aby boli ľahučké😊
Ak sa Vám nechce gúľať,natlačte zmes do papierom na pečenie vyloženej formy na srnčí chrbát a po vychladnutí nakrájajte na plátky.
💋